top of page

Digital markedsføring på SoMe

"Å handle på sosiale medier er snart den nye hverdagen"

Hold deg oppdatert på de ulike kanalene i sosiale medier. Hver dag blir små (og store) bedrifter flinkere og flinkere på sosiale medier og utnytter det til det fulle. Jeg tilbyr ulike pakker for å overta din konto og sørge for å legge ut relevante og innholdsrike poster.

Tenger du bare en oppfriskning kan kurs være noe for deg.

Tilstede

6.000,-

Denne pakken forholder seg på å være tilstede og ha en konto som er oppdatert. Et innlegg i uken på én eller to aktive kanaler.

 

Synlig

7.500,-

Skal du være synlig, må du ha flere innlegg i uken, slik at det hele tiden er en nyere post ute. Et par innlegg i uken på én konto, eller totalt på flere kanaler.

 

Aktiv

10.000,-

Er du aktiv, vil du gjerne vise frem produkter, nyheter, hverdag, tips ol. Én post hver dag. Er det ønskelig med flere kontoer og/eller kanaler som skal være like aktiv, skreddersyr vi det sammen.

Andre tjenester 

Kurs

Kurs i alt fra A til Å som må planlegges og gjennomføres før man poster det perfekte og innholdsrike innlegget mot brukeren.

Her planlegger vi kursdagen utifra hvilket nivå bedriften og de ansatte er på i sosiale medier, slik at vi tilpasser det best mulig for alle.

Promovideo

Promovideo som er engasjerende og interessant for din butikk, dine produkter, deg selv som PT, eiendomsmegler, håndverker, oppstarter av nytt firma etc.

bottom of page